Villkor och policies för deltagande företag

Sen avbokning

Avbokade platser i våra tävlingar senare än 7 dagar före en tävling debiteras med 100%. 

Garanti

Flw erbjuder garanti som innebär att om en tävling inte presterar så som vi minst estimerat kommer företag erbjudas en plats i en mindre tävling utan extra kostnad inom 3 månader. Detta gäller endast ordinarie kostnad.

Våra platser i de mindre tävlingarna är i mån av plats, och vi kommer göra vårt bästa för att ni ska ha möjlighet att välja vilken influencer som passar er.

Detta skiljer sig beroende på tävling/influencer, prata med din kontakt för att veta exakt vilken följarnivå som gäller för just den tävlingen du deltar i.


Fakturavillkor

Fakturan skickas från Celina AB som äger Flw Strategies. 

Våra fakturavillkor är 30 dagar och skickas via vår partner Qred.

Alla våra priser är ex moms. 

Fakturan skickas generellt ut några dagar innan den aktuella tävlingen går live.

Generella frågor om din faktura (efter att den skickats) hänvisar vi till Qred. 020-150111 eller factoring@qred.com

(Tidigare fakturavillkor om 7 dagar gäller alltså inte längre - med start 25 februari).


Boka plats

För att boka en plats behöver man göra två saker.

1. boka in sig genom att fylla i sin företags-email via länken som skickas ut till dig av ansvarig koordinator.

2. skicka över fakturauppgifter (Företagsnamn, Org nr, Adress, Referensperson, Mobilnummer, samt Instagramnamn) till oss (faktura@flwstrategies.com).

Denna plats kan avbokas avgiftsfritt fram till 7 dagar före att en tävling går live. Flw förbehåller sig rätten att avboka deltagande företag utan tidsbegränsning, med full återbetalning av avgiften, om inte tävlingen redan startat. Andra ändringar kan komma att ske i en specifik tävling, t ex byte av influencern. Företagen bokar in en plats på den aktuella tävlingen, och Flw förbehåller sig även rätten att byta influencer.


Antal deltagare i en tävling

Flw Strategies utlovar inget minsta antal deltagare i en tävling. Anledningen är att det är riktiga människor som deltar i tävlingarna och hur många som deltar är därför såklart omöjligt att förutspå. Be gärna om resultat från tidigare tävlingar om ni inte redan fått denna information, detta delar vi jättegärna!

Flw Strategies tar inte heller ansvar över om ett företag får färre antal nya följare än ett annat företag i samma tävling, vilket i sällsynta fall kan bero på tekniska fel med instagramkontot. Om detta skulle ske (vi har sett detta hända vid två tillfällen hittils) hänvisar vi er till Instagrams support för att ta reda på varför ert konto inte är synligt för alla.


Avföljningar

Vi tar inget ansvar för hur högt avfölj är efter en tävling. Avfölj är fullt naturligt. Detta är väldigt olika beroende på varumärke och vi har sett allt från 30% till 60% avfölj inom en 3-månadersperiod. Läs gärna vår blogg för tips på hur ni kan minska antal avföljningar, med en bättre instagram-strategi, snyggare posts, mer relevant content och så vidare.


Klockslag

Information om tider för olika nedslag som skickas ut inför en tävling är ungefärliga. Saker dyker upp i den här branschen, så räkna med diffar på timmar hit och dit - vi har ännu inte sett att detta påverkat våra tävlingar det minsta. Vi skickar ut ett ungefärligt schema och hoppas att både vi och våra influencers kan hålla detta :) om något problem skulle uppstå kontaktas ni såklart direkt.


Kontakt

Kontakta gärna Andrea för frågor och funderingar.

andrea@flwstrategies.com

För fakturafrågor (efter utskickad), vänligen kontakta Qred.

020-150111 eller factoring@qred.com