Villkor och policies för deltagande företag

Sen avbokning

Avbokade platser i våra tävlingar senare än 7 dagar före en tävling debiteras med 100%. 


Fakturavillkor

Fakturan skickas ut samma dag som tävlingen går live. Våra fakturavillkor är 7 dagar och det gäller för alla. Om vi inte får in betalningar från våra kunder i tid kan vi inte betala influencern, därav korta fakturavillkor. Vi har tidigare haft problem med fakturor som inte betalas i tid och har därför behövt införa inkassokrav 2 dagar efter förfallen faktura utan påminnelse. 


Boka plats

För att boka en plats behöver man som företag skicka över fakturauppgifter (Företag, Org nr, Adress, Referensperson, instagramnamn)  till oss (faktura@flwstrategies.com) och då har man en bekräftad bokad plats. Denna plats kan avbokas avgiftsfritt fram till 7 dagar före att en tävling går live. Flw förbehåller sig rätten att avboka deltagande företag utan tidsbegränsning, med full återbetalning av avgiften, om inte tävlingen redan startat.


Minsta antal deltagare

Flw Strategies utlovar inget minsta antal deltagare i en tävling. Det är riktiga människor som deltar och detta är såklart omöjligt att förutspå. Be gärna om resultat från tidigare tävlingar om ni inte redan fått denna information, detta delar vi jättegärna!


Avföljningar

Vi tar inget ansvar för hur högt avfölj är efter en tävling. Avfölj är fullt naturligt. Detta är väldigt olika beroende på varumärke och vi har sett allt från 30% till 60% avfölj inom en 3-månadersperiod. Läs gärna vår blogg för tips på hur ni kan minska antal avföljningar, med en bättre instagram-strategi, snyggare posts, mer relevant content och så vidare.


Klockslag

Information om tider för olika nedslag som skickas ut inför en tävling är ungefärliga. Saker dyker upp i den här branschen, så räkna med diffar på timmar hit och dit - vi har ännu inte sett att detta påverkat våra tävlingar det minsta. Vi skickar ut ett ungefärligt schema och hoppas att både vi och våra influencers kan hålla detta :) om något problem skulle uppstå kontaktas ni såklart direkt.


Kontakt

Kontakta gärna Andrea för frågor och funderingar:

andrea@flwstrategies.com